6 oktober 2018

Afscheid voorzitter

Donderdagavond tijdens de Algemene Ledenvergadering heb ik aangekondigd dat ik na de gemeenteraadsverkiezingen in november ga stoppen als afdelingsvoorzitter van onze mooie partij. Op dit moment zijn we druk bezig met de campagne, een mooie tijd waarin we met veel vrijwilligers aan de slag gaan.

Samen met onze kandidaten gaan we de straat op en spreken we met de bewoners van Groningen, Haren en Ten Boer.  Afsluiten met een mooie verkiezingsuitslag is natuurlijk hartstikke mooi. Tegelijkertijd ben ik als voorzitter blij hoe wij de afgelopen drie jaren als vereniging zijn gegroeid. Niet alleen in leden maar ook als het gaat om de sfeer en de betrokkenheid. Ik hoop dat deze groei doorgaat, samen met de nieuwe fractie en een nieuwe voorzitter.

Voor mij is het na 13 december afgelopen als voorzitter, maar het werk van de PvdA Groningen gaat door!  Dit jaar ben ik verhuisd naar Adorp in de gemeente Hogeland. Ik zal mij daar gaan inzetten voor onze partij. Het is tijd voor mij om nieuwe dingen te gaan doen. Ik heb een hele leuke periode gehad en ik zal het zeker gaan missen. De komende periode zal ik mij dan ook voor de volle 100% inzetten om te zorgen dat we als PvdA Groningen een mooie verkiezingsuitslag krijgen.

Mocht je interesse hebben in de rol van voorzitter, volg dan de procedure via deze link.

Pascal Roemers
Voorzitter PvdA afdeling Groningen