9 maart 2015

De PvdA Fractie in Selwerd

Wat vind u van uw wijk? Wat gaat er goed? Wat kan er nog veel beter? Dat wil de PvdA-fractie in de Groningse gemeenteraad graag van u weten. 

De PvdA fractie verruilt het stadhuis regelmatig voor een bijeenkomst in de wijken. Op maandag 16 maart 2015 komen de PvdA-raadsleden bij u in de wijk. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur gaan zij bij de deuren langs (canvassen) met een vragenlijst om de mening van de bewoners van Selwerd over hun wijk te horen. Daarna gaan de raadsleden naar het Wijkbedrijf Selwerd waar gelegenheid is om met hun te praten over wat er speelt in uw wijk. In elk geval willen de fractieleden graag horen wat de bewoners vinden van de initiatieven van het wijkbedrijf en de kwaliteit van de openbare ruimte. Ook willen de raadsleden van u horen of de veranderingen in de Zorg en Jeugdzorg wel of geen effect hebben op uw persoonlijke omstandigheden.

Omstreeks 20.00 uur zullen de raadsleden in het Wijkbedrijf Selwerd aankomen. Na een kopje koffie of thee met de aanwezige bewoners uit de wijk zal de bijeenkomst beginnen. Mensen die het interessant vinden om met de PvdA-raadsleden te praten zijn hierbij van harte uitgenodigd! Omstreeks 20.00 uur zullen de raadsleden in het Wijkbedrijf Selwerd aankomen.

Nu al meer weten? Of bent U niet in de gelegenheid om langs te komen? Hier vindt U de contactgegevens van alle PvdA-raadsleden. U kunt ze gewoon bellen of mail naar:[email protected].

Wanneer: Maandag 16 maart 2015 om 20.00 uur
Waar: Wijkbedrijf Selwerd, Bottelroosstraat 3, Groningen