24 december 2015

PvdA raadsfractie in De Wijert

De PvdA fractie verruilt het stadhuis regelmatig voor een bijeenkomst in de wijken.

Op maandag 11 januari 2016 gaan de PvdA-raadsleden naar De Wijert. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur gaan zij bij de deuren langs met een vragenlijst om de mening van de bewoners van De Wijert over hun wijk te horen.

Daarna gaan de raadsleden naar de Vondelflat waar gelegenheid is om met hen te praten over wat er speelt in de wijk. In elk geval willen de fractieleden graag horen wat de bewoners vinden van het verkeerscirculatieplan en de openbare ruimte in hun wijk. Ook willen de raadsleden van hen horen of de veranderingen in de Zorg en Jeugdzorg wel of niet effect hebben op hun persoonlijke omstandigheden.

Omstreeks 20.00 uur zullen de raadsleden in de Vondelflat aankomen. Na een kopje koffie of thee met de aanwezige bewoners uit de wijk zal om ongeveer 20:30 uur de bijeenkomst beginnen.

Mensen die het interessant vinden om met de PvdA-raadsleden te praten zijn hierbij van harte uitgenodigd!

11 januari 2016 – 20.00 uur
de Vondelflat
Vondellaan 77, Groningen

Nu al meer weten? Of bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Op deze website kunt u de contactgegevens vinden van alle PvdA-raadsleden, U kunt ze gewoon mailen of bellen. Of mail naar: [email protected]