4 maart 2016

Wijkfractie Lewenborg

De fractie van de Partij van de Arbeid verruilt regelmatig het stadhuis voor een bijeenkomst in de wijken.

Op maandag 21 maart 2016 komen de PvdA-raadsleden bij U in Lewenborg langs.

De raadsleden komen naar Wijkcentrum het Dok waar gelegenheid is om met hen te praten over wat er speelt in de wijk. In elk geval willen de fractieleden graag horen wat de bewoners vinden van het beleid voor minima en de leefbaarheid in de wijk.

Ook willen de fractieleden graag met U praten over burgerinitiatieven, zoals “Golvend Lewenborg” en “de Oude Bieb”. Maar andere thema’s kunnen ook aangesneden worden, misschien heeft U een goed idee voor de fractie, of is er iets wat beter kan in Groningen.

Vooraf aan de bijeenkomst gaan de raadsleden met een vragenlijst bij de mensen in de wijk langs om hun mening over de wijk te horen. Omstreeks 19:30 zullen zij in de het Dok aankomen in de Overstag-zaal (eerste verdieping). Na een kopje koffie of thee met de aanwezige wijkbewoners zal de bijeenkomst beginnen om 20:00 uur.

Alle mensen die het interessant vinden om met de PvdA-raadsleden te praten zijn hierbij van harte uitgenodigd!

PvdA Wijkfractie in Lewenborg
21 maart 2016, 19:30-21:30 (aanvang 20:00)
Wijkcentrum ‘het Dok’, Overstag-zaal
Kajuit 4, Groningen

Nu al meer weten? Of bent U niet in de gelegenheid om langs te komen? Op deze website kunt U de contactgegevens vinden van alle PvdA-raadsleden. U kunt ons altijd gewoon mailen of bellen. Of mail naar: [email protected].

WijkfractieLewenborg02

Waar ben je naar op zoek?