10 juni 2017

Wijkgesprek Badstratenbuurt, Zeeheldenbuurt, Laanhuizen en Grunobuurt

Woon jij in de Badstratenbuurt, Zeeheldenbuurt, Laanhuizen of Grunobuurt? Of werk je in één van deze wijken? Kom dan op maandag 19 juni naar het Wijkgesprek in Het Badhuis en praat met ons over jouw ideeën voor de buurt.

De PvdA zoekt al jaren de wijken op. Op maandag 19 juni zijn wij in de Badstratenbuurt, Zeeheldenbuurt, Laanhuizen en Grunobuurt. Wij praten dan met bewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties over verschillende onderwerpen. Van leefbaarheid en veiligheid tot ruimtelijke ordening en zorg. Maar iets anders kan natuurlijk ook. Jij, bewoner of organisatie, draagt namelijk zelf bespreekpunten aan. Woon je in een van deze wijken? Of heb je hier een onderneming? Dan moet je zeker aanschuiven bij het Wijkgesprek!

Ombudsteam
Woon je in de Badstratenbuurt, Zeeheldenbuurt, Laanhuizen of Grunobuurt en loop je tegen problemen aan in je persoonlijke situatie? Kom dan naar ons Ombudsteam, dat maandag 19 juni ook aanwezig is tijdens het Wijkgesprek! Ligt je klacht gevoelig, dan kun je onze mensen ook voor of na de tijd aan de mauw trekken. Of je kunt hen contacten op [email protected]. Onze Ombudsteam-vrijwilligers helpen bij kleine en grote ergernissen. Bij overlast, criminaliteit, juridisch getouwtrek en gebrekkige huisvesting.

PvdA, altijd in de wijken!
De PvdA vindt het belangrijk om voortdurend in contact te blijven met bewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties in de wijken en dorpen. Daarom verruilt de fractie regelmatig het stadhuis voor bijeenkomsten in de buurten.

Wijkgesprek van Badstratenbuurt, Zeeheldenbuurt, Laanhuizen en Grunobuurt
Maandag 19 juni, 20 – 22 uur (inloop 19.30 uur)
Het Badhuis, Kleine Badstraat 4

Ombudsteam
Zaterdag 17 juni, 12 – 13 uur
Het Badhuis, Kleine Badstraat 4

Waar ben je naar op zoek?