24 maart 2017

Maak de Toekomst met de PvdA!

De PvdA heeft stevige klappen gehad bij de landelijke verkiezingen. Het is nu zaak om de handschoen op te pakken. Niet blijven hangen in het verleden, maar samen te bouwen aan de toekomst. Een eerlijke toekomst! Wil je meedenken en vooral meedoen? Kom dan op 31 maart naar onze ‘Maak de Toekomst Avond!’

Van Waarde
De PvdA is een vooruitgangspartij. Wij streven naar een eerlijker samenleving. Een samenleving waarin iedereen een toekomst kan opbouwen. Ongeacht het inkomen van je ouders, je afkomst of sekse. Wij streven naar ‘bestaanszekerheid’ voor allemaal! Wij strijden voor ‘goed werk’ en een ‘eerlijke verdeling’ van hoop en levenskansen. Allemaal waarden waar Nederland beter van wordt. Als geheel. En als verzameling zelfstandige individuen. De PvdA mag dan als merk wat stoffig zijn, onze sociaaldemocratische waarden zijn springlevend! Daarom zullen we de ‘Maak de Toekomst Avond!’ starten met de vraag: hoe handelen we meer vanuit onze waarden? Moet onze politieke stijl en communicatie in dat opzicht veranderen? Hoe bouwen we als politieke partij van de mensen aan een eerlijke toekomst voor Groningen en Nederland?

Vernieuwingsinitiatief
Van het aantal stemmers dat op 15 maart PvdA stemden was slechts 13% jonger dan 35 jaar. Daarom is er vanuit jongeren in de partij het initiatief ‘Kies voor de toekomst gestart’ met als doel de PvdA als vereniging weer aantrekkelijk te maken voor jongeren. We zullen 31 maart uitgebreid stilstaan bij dit initiatief.

Carine Bloemhoff, Pascal Roemers, Jaap Kuin (burgemeester Pekela), Randy Martens (partijbestuurslid), Bé Schollema (wethouder Loppersum) en natuurlijk de Jonge Socialisten zullen aanwezig zijn om de verschillende initiatieven toe te lichten en met elkaar het gesprek aangaan hoe we samen de nieuwe PvdA kunnen opbouwen. Kom ook en maak samen de toekomst!

Namens de PvdA Groningen,

Pascal Roemers, afdelingsvoorzitter
Carine Bloemhoff, fractievoorzitter

Maak de Toekomst Avond!
PvdA Pand
Haddingestraat 10
inloop 19.30 uur, start 20 uur