10 november 2016

Kom naar Wijk- en Ledengesprekken in Vinkhuizen!

De PvdA-fractie van Groningen organiseert op maandag 21 november het Vinkhuizengesprek. De partij praat dan met bewoners, bedrijven en instellingen over hun ideeën en wensen voor een leefbare wijk.

De PvdA zoekt al jaren de wijken op. Deze maand zijn we in Vinkhuizen, waar wij praten met bewoners, bedrijven en instellingen over verschillende onderwerpen. Van leefbaarheid en veiligheid tot ruimtelijke ordening en zorg. Maar iets anders kan natuurlijk ook. Bewoners dragen namelijk zelf bespreekpunten aan.

De zaterdag vóór het Vinkhuizengesprek, 19 november, is de PvdA ook al actief in Vinkhuizen. Alle PvdA-leden in wijk worden dan uitgenodigd in buurtcentrum voor het Ledengesprek. Om bij te praten. Over de wijk, maar ook hun betrokkenheid bij de sociaaldemocratie. De koffie staat klaar.

Verder houdt het PvdA Ombudsteam die ochtend open huis in Vinkhuizen. Het PvdA Ombudsteam helpt Stadjers uit alle wijken met problemen in hun persoonlijke situatie. Denk aan problemen bij aanvraag van Wmo-hulp of bijstand. Of aan woonoverlast. Ons Ombudsteam ondersteunt en wijst de weg in het woud van organisaties.

De PvdA vindt het belangrijk om voortdurend in contact te blijven met inwoners en maatschappelijke organisaties in de wijken en dorpen. Daarom verruilt de fractie regelmatig het Stadhuis voor bijeenkomsten in de buurten.

Ledengesprek
Zaterdag 19 november, 11 – 13 uur

Ombudsteam
Zaterdag 19 november, 11 – 13 uur

Vinkhuizengesprek
Maandag 21 november, 20 uur

Alle gesprekken vinden plaats in buurtcentrum De Wende, Goudlaan 555