29 april 2018

Kom naar Dorpsgesprek van Hoogkerk

De PvdA Groningen brengt maandag 7 mei een bezoek aan Hoogkerk. Dorpsbewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties in de omgeving zijn van harte welkom om hun ideeën en wensen te bespreken.

Flyeren
Anderhalve week eerder is de PvdA ook al te vinden in deze buurt. Op zaterdagochtend 28 april flyeren wij namelijk van deur tot deur en praten we met bewoners over wat hen bezighoudt.

Deurtjebellen 
Maandag 7 mei is het hoofdprogramma. Dat begint met canvassen. Ofwel deurtjebellen. Van 19 tot 20 uur gaan wij van deur tot deur in gesprek met bewoners over het dorp en hun situatie.

Dorpsgesprek
Aansluitend vindt het Dorpsgesprek plaats in Dorpshuis Hoogkerk. Hiervoor zijn alle bewoners, bedrijven en instellingen in de omgeving uitgenodigd. Zij dragen zelf bespreekpunten aan. Van leefbaarheid en veiligheid tot ruimtelijke ordening en zorg. Maar iets anders kan natuurlijk ook!

Ombudsteam
Het PvdA Ombudsteam is ook bij het Dorpsgesprek aanwezig. Buurtbewoners met problemen in hun persoonlijke situatie kunnen dan ondersteuning krijgen van onze Ombudsteam-vrijwilligers. Zij helpen namelijk bij kleine en grote ergernissen. Bij overlast, criminaliteit, juridisch getouwtrek en gebrekkige huisvesting.

Voortdurend in de wijken en dorpen
De PvdA vindt het belangrijk om voortdurend in contact te blijven met inwoners en maatschappelijke organisaties in de wijken en dorpen. Daarom verruilt de fractie regelmatig het Stadhuis voor bijeenkomsten in de buurten.

Flyeren
Zaterdag 28 april
11 uur
Verschillende plekken in het dorp  

Canvassen
Maandag 7 mei
19 – 20 uur
Verschillende plekken in het dorp

Dorpsgesprek en Ombudsteam
Maandag 7 mei
20 uur
Dorpshuis Hoogkerk Zuiderweg 70-4