16 april 2018

Verkiezingsprogramma: de Hoofdlijnen

Op woensdag 25 april ben je van harte welkom in gesprek te gaan met de programmacommissie over het verkiezingsprogramma 2018-2022.

De programmacommissie presenteert de hoofdlijn van het programma en per onderwerp gaan we in gesprek over de prioriteiten die de PvdA zou moeten stellen voor de komende 4 jaar. De afgelopen periode zijn er 4 bijeenkomsten geweest over verschillende thema’s. Deze bijeenkomsten dienden ter inspiratie en het ophalen van input voor het verkiezingsprogramma van de nieuw te vormen gemeente Groningen.

De programmacommissie heeft de input omgevormd naar (denken wij) een ambitieus en mooi verkiezingsprogramma. Op woensdag 25 april willen wij jullie graag uitnodigen voor een afsluitende bijeenkomst aangaande het verkiezingsprogramma. Deze bijeenkomst is tweeledig. Enerzijds willen we jullie graag meenemen in de belangrijkste hoofdlijnen uit het verkiezingsprogramma. Anderzijds is er ruimte voor jou inbreng en gaan we graag met elkaar in gesprek over deze hoofdlijnen en onze belangrijkste ambities als PvdA op verscheidene thema’s. Deze bijeenkomst is tevens ter voorbereiding van de ALV van 17 mei waarop we leden vragen het verkiezingsprogramma vast te stellen.

Het belooft een feestelijke en interactieve avond te worden met ruimte voor inhoud en gezelligheid. De avond start op woensdag 25 april om 19:30 uur de locatie is ‘’De Bovenkamer van Groningen’’ (Noorderbinnensingel 14, 9712 XB Groningen, informatie over bereikbaarheid, parkeren etc. klik hier)

“De Bovenkamer van Groningen” heeft een lift en is ook verder goed toegankelijk.

Extra welkom voor nieuwe leden
Ben je recentelijk lid geworden van de PvdA (tot 12 maanden geleden)? Dan nodigen wij je speciaal uit voor een informele kennismaking. Die start om 19:00 uur, voorafgaand aan het gesprek over het programma. Tijdens deze kennismaking kun je kennismaken met het bestuur, de fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad Carine Bloemhoff en met de wethouder Roeland van der Schaaf. Je bent vanaf 19:00 uur van harte uitgenodigd om kennis te maken en meer te weten te komen over de PvdA afdeling Groningen. De locatie is eveneens ‘’De Bovenkamer van Groningen’’.

We hopen je te zien op woensdag 25 april!

Mede namens het bestuur en de programmacommissie,
Rik, Hanneke en Julian