14 maart 2018

Werkgesprek verkiezingsprogramma

In de komende periode organiseert de verkiezingsprogrammacommissie meerdere bijeenkomsten rond thema’s die belangrijk zijn voor het verkiezingsprogramma van de herindelingsverkiezingen van 21 november 2018.

Iedereen is welkom bij het Werkgesprek op donderdag 22 maart aanstaande in Ons Pand, Haddingestraat 10 te Groningen! De bijeenkomst begint om 19:30 uur,om 19:00 uur zal eerst een korte ALV plaatsvinden (inloop 18:30).

Het doel is om input op te halen over deze onderwerpen in de nieuw te vormen gemeente Groningen. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om goed werk te hebben? Hoe zorgen we voor een fatsoenlijk inkomen voor iedereen? Biedt de basisbaan uitkomst voor te toekomst? Zie hiervoor ook het artikel van Roeland van der Schaaf in het DvhN.

De informatie dient als inspiratie voor het verkiezingsprogramma van de Partij van de Arbeid voor de herindelingsverkiezingen van 21 november 2018 te Groningen. Naast input van de leden van de PvdA, vinden we het ook belangrijk de input van geïnteresseerden en maatschappelijke organisaties mee te nemen. Dezen zijn dan ook van harte uitgenodigd op deze avond.

We waarderen je input enorm en hopen je dan ook op 22 maart te zien. Mocht je verhinderd zijn maar wel ideeën, aandachtspunten of wensen voor het verkiezingsprogramma hebben, kun je deze uiteraard doorgeven aan de verkiezingsprogrammacommissie. Ook voor vragen aangaande de aanstaande bijeenkomst kun je bij ons terecht.

Graag tot dan!

de Verkiezingsprogrammacommissie
Rik, Rico, Reinier, Anje en Julian
verkiezingsprogramma@pvdagroningen.nl

De laatste bijeenkomst is op 5 april in Ten Boer over duurzaamheid en lokale economie.