22 maart 2017

Deel je ideeën, wensen en zorgen over jouw wijk!

De PvdA-fractie van Groningen organiseert op maandag 3 april het Gesprek van Helpman. Wij praten dan met bewoners, bedrijven en instellingen over hun ideeën en wensen voor een leefbare wijk.

Het gesprek van Helpman
De PvdA zoekt al jaren de wijken op. Deze maand zijn we in Helpman, waar wij over verschillende onderwerpen praten. Van leefbaarheid en veiligheid tot ruimtelijke ordening en zorg. Maar iets anders kan natuurlijk ook. Jij, bewoner of bedrijf, draagt namelijk zelf bespreekpunten aan. Woon je in Helpman? Of heb je er een onderneming? Dan moet je zeker aanschuiven bij het Gesprek van Helpman!

Ledengesprek
De zaterdag vóór het Gesprek van Helpman, 1 april, is de PvdA ook al actief in uw wijk. Alle PvdA-leden in de buurt zijn dan van harte welkom bij het Ledengesprek. Om bij te praten. Over Helpman, maar ook over jouw betrokkenheid bij de sociaaldemocratie. De koffie staat klaar.

PvdA, altijd in de wijken!
De PvdA vindt het belangrijk om voortdurend in contact te blijven met inwoners en maatschappelijke organisaties in de wijken en dorpen. Daarom verruilt de fractie regelmatig het stadhuis voor bijeenkomsten in de buurten.

Ledengesprek
Zaterdag 1 april, 12 -13 uur
De Brink (ZINN)
Helper Brink 59

Het Gesprek van Helpman
Maandag 3 april, 20 – 22 uur (inloop 19.30 uur)
De Brink (ZINN)
Helper Brink 59